Magunkról

Társaságunk a prémium minőségű építészeti megoldások elkötelezett, elsősorban belvárosi lakóingatlanok teljeskörű felújítására specializálódott, híve.

Célunk, hogy szakmai partnereinkkel szorosan együttműködve az ingatlan kiválasztásától kezdve a tervezésen át az utolsó kiegészítő bútordarabok elhelyezéséig minden feladatot szekértő módon, megbízónk igényeit szem előtt tartva láthassuk el. Munkatársaink külföldön szerzett, több éves tapasztalatait és szaktudását integráltuk cégünkbe, mely “gerince” 15 éves együttműködésre tekinthet vissza. Kollégáink profizmusa elkötelezettséggel és korrektséggel párosulva lehetővé teszi, hogy igény esetén akár két kulcsátadásra szorítkozzon kapcsolatunk megbízónkkal: egy az ingatlan átvételekor, egy annak átadásakor.

A lakásfelújításon túlmenően irodák, üzletek kialakításában, családi házak építésében is van tapasztalatunk. Nem rettenünk meg a szokatlan, akár extrém elképzelésektől, kifejezetten kedveljük az egyedi megoldásokat, legyen az bútor, falfelület, vagy akár házforma. Igény esetén 3D látványterveket/videókat készítünk, de segítséget tudunk nyújtani az ingatlan értékesítése terén is. Saját, értékesítésre kínált projekteket is indítottunk, illetve tervezünk - akár befektetők bevonásával.

Szommer Roland
ügyvezető